Your donation can transform yesterday into tomorrow

This view of the redesigned Herff Hub is facing the main entrance from Central Ave.  Please note the embedded screens, comfortable seating arrangements and portable stage in the center of the space to showcase Herff innovations.

This view of the redesigned Herff Hub is facing the main entrance from Central Ave. Please note the embedded screens, comfortable seating arrangements and portable stage in the center of the space to showcase Herff innovations.

 

This view of the redesigned Herff Hub is facing the auditorium

This view of the redesigned Herff Hub is facing the auditorium

 

This view of the redesigned Herff Hub is facing the auditorium, but also includes a shot of the Dean’s office to the right. This view highlights the Tiger blue accents located in the sky light area

This view of the redesigned Herff Hub is facing the auditorium, but also includes a shot of the Dean's office to the left. This view highlights the Tiger blue accents located in the sky light area

 

A special thanks to A2H Engineers, Architects, Planners for designing a space where Herff students can engineer the future